PUTERA.com

Sumber Rujukan Teknologi Maklumat & Perniagaan Internet

Pakej lengkap BlackBerry Celcom

CELCOM akan terus konsisten menawarkan produk dan pakej telekomunikasi BlackBerry terbaik kepada pengguna taliannya.BLACKBERRY terus unggul dalam arena pembangunan produk telefon bimbit pintar apabila baru-baru ini memperkenalkan model terkini, BlackBerry Torch 9860.

Membuka peluang pengguna menikmati teknologi sempurna itu, syarikat penyedia perkhidmatan integrasi komunikasi, Celcom Axiata Berhad menawarkan pakej pemilikan eksklusif gajet berkenaan kepada para penggunanya.

Menurut Ketua Pegawai Pemasaran Celcom Axiata Berhad, Zalman Aefendy Zainal Abidin, sebagai peneraju pasaran telefon pintar BlackBerry di Malaysia, Celcom sentiasa konsisten memperkenalkan model terbaru bagi memberi lebih pilihan kepada pengguna.

“Secara umumnya, kesemua model BlackBerry yang diperkenalkan ini mampu memenuhi keperluan komunikasi dan gaya hidup pengguna moden.

“Selain menawarkan perkhidmatan serta produk berkualiti, kami turut memberi fokus kepada aktiviti pengurusan pengalaman dan kepuasan pengguna,” katanya.

Pakej mengagumkan daripada Celcom tersebut menawarkan peranti BlackBerry Torch 9860 bersama pelan data pasca bayar Exec BlackBerry mengikut keperluan pengguna.

“Pelan ini sesuai diaplikasi bersama peranti-peranti BlackBerry terkini kerana menyokong rangkaian telekomunikasi yang luas dan stabil.

“Ia juga sangat fleksibel di mana diintegrasi bersama akses suara, e-mel, mesej pantas, laman web rangkaian sosial pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

“Kecemerlangan ini digalakkan lagi oleh sistem operasi terbaru BlackBerry 7 yang lebih lancar dan pintar,” jelasnya.

Zalman memberitahu lagi, bagi tujuan sama, Celcom telah membuat pelaburan besar dalam melengkapkan rangkaian infrastruktur terbaru mereka seperti pelayaran pantas, capaian muat turun, kandungan personal dan video definisi tinggi (HD).

Bagi BlackBerry Torch 9860, ia disempurnakan bersama kelebihan skrin sentuh 3.7 inci, paparan resolusi menarik dan aplikasi terbaik untuk fungsi bekerja serta bermain.

Pengguna boleh mendapatkan gajet tersebut bersama langganan pakej Exec BlackBerry pada harga RM1,088 dengan komitmen bulanan RM168 berbanding harga pasaran RM1,588.

Bagi pengguna yang mahu melanggan komitmen bulanan lain seperti RM138, RM108 atau RM88, mereka boleh membeli peranti tersebut pada harga masing-masing RM1,138, RM1,188 dan RM1,238.

Selain BlackBerry Torch 9860, pengguna juga boleh mendapatkan BlackBerry Bold 9900 dan BlackBerry Playbook dengan tawaran pakej-pakej eksklusif lain.

Kesemua model berkenaan boleh diperolehi menerusi rangkaian kedai Blue Cube di seluruh negara atau lawati laman web www.celcom.com.my.

View the original article here

Tinggalkan Balasan

Prof Jenin
IT Expert
ChatBot